Let op, geld lenen kost ook geld

Over ons

KBC Autolease maakt deel uit van de KBC Groep. Met een vloot van ruim 53.000 wagens zijn we een vooraanstaande speler op de Belgische autoleasemarkt. Als pionier in multimobiliteit zetten we ook sterk in op alternatieve vervoersmodi. Zo heeft KBC Autolease ook meer dan 32000 fietsen in leasing. Elke maand verlaten honderden eindecontractwagens en -fietsen onze vloot.

Ben je op zoek naar een tweedehandswagen of -fiets met de allures van een splinternieuw exemplaar? Kom zeker langs in Londerzeel.

Knappe selectie tweedehandswagens

Het merendeel van onze wagens belandt bij professionele handelaars in binnen- en buitenland. Maar als particuliere koper schotelen we je de aantrekkelijkste tweedehandswagens voor. In onze parkeertoren wachten jonge tweedehandswagens op jou.

De grootste troeven van onze wagens?

  • weinig kilometers op de teller
  • vlekkeloze staat
  • eerlijke prijzen

Je haalt bovendien kwaliteit in huis want elke wagen doorstond een grondige check-up, de keuring en een wasbeurt in onze ecologische carwash.

Leasewagens krijgen tweede leven op de particuliere markt 

Gevarieerd aanbod topfietsen

Op zoek naar een fiets? In ons aanbod vind je zowel klassieke (elektrische) stadsfietsen, als koers-, vouw- en bakfietsen. Altijd gaat het om zeer goed uitgeruste modellen van hoge kwaliteit.

Elke fiets kreeg een uitgebreide controle en onderhoudsbeurt. Wil je de fiets graag eens uitproberen? Maak gerust een ritje op ons testparcours in Londerzeel. 

Leasefietsen krijgen tweede leven op de particuliere markt

Nieuwsgierig naar ons aanbod?

Bekijk snel onze selectie auto’s en fietsen. En kom zeker eens langs in onze showroom waar je de auto’s en fietsen rustig kunt bekijken.